Blijf op de hoogte van ons nieuws.

Categorie
30 maart, 2021

Terug van zwangerschapsverlof!

Het is weer even wennen, maar Bianca is weer terug van zwangerschapsverlof! Vanaf april kunnen er weer gedragsconsulten voor honden worden ingepland bij Bianca.

Lees meer +
Over ons | 18 maart, 2021

Een nieuw gezicht: stagiair Luna

De komende tijd zult u nog een nieuw gezicht bij ons zien, Luna komt hier haar stage lopen voor de opleiding paraveterinair. We werden gelijk verwend met appeltaart, die zij mee had genomen om haar verjaardag te vieren! Hierbij stelt zij zich voor. 

Lees meer +
Actie | 15 maart, 2021

Stronghold en Simparica in de aanbieding

We hebben in Nederland al erg mooi weer gehad. Hartstikke fijn voor zonliefhebbers, maar het mooie weer heeft ook een keerzijde. De vlo en teek vindt het nu buiten ook uitermate aangenaam. Jonge vlooien zullen door het heerlijke zonnetje uit het popstadium komen en op zoek gaan naar een geschikte gastheer, zoals uw langs wandelende hond of kat!

Lees meer +
Over ons | 15 februari, 2021

Welkom Iris, Gideon en Cindy!

Met de groei van de praktijk mogen we weer een paar leuke, enthousiaste, nieuwe paraveterinairen voorstellen die ons team komen versterken. Welkom Gideon en Cindy! Ook zult u Iris blijven zien, zij heeft inmiddels bijna haar opleiding afgerond en blijft fijn bij ons, dus niet meer als stagiair maar ook als paraveterinair. Hierbij stelt ieder zich voor.

Lees meer +

Contact of afspraak?