Blijf op de hoogte van ons nieuws.

Categorie
Actie | 2 mei, 2024

Extra aandacht voor konijnenziektes

Wanneer de dagen warmer worden en insecten weer de kop op steken, staan 2 zeer besmettelijke konijnenziektes op de loer. Myxomatose en RHD1 en RHD2 komen helaas redelijk vaak voor bij konijnen. Deze virusziektes hebben bijna altijd een dodelijke afloop, daarom is voorkomen door een vaccinatie zo belangrijk! 

Lees meer +
5 oktober, 2023

Online herhaalrecepten bestellen

Via een formulier op onze website kunt u tegenwoordig ook online herhaalmedicatie bestellen voor uw huisdier, dit is mogelijk indien uw huisdier dit middel al langer gebruikt.

Lees meer +
6 november, 2023

Online inschrijven Preventief Zorgplan

Het preventief zorgplan biedt het hele jaar door de beste zorg voor uw huisdier. Tegen een vast bedrag per maand bent u verzekerd van de beste preventieve zorg voor uw dier, zoals controles, inentingen en producten tegen vlooien, teken en wormen.

Lees meer +
Actie | Behandelingen | 19 maart, 2024

EHBO-avond

Tijdens deze avond gaan we aan de slag met alle belangrijke onderdelen over het bieden van eerste hulp aan uw hond of kat.

Lees meer +
Actie | 19 maart, 2024

Stronghold en Simparica in de aanbieding

Het mooie weer staat weer voor de deur! Hartstikke fijn voor zonliefhebbers, maar het mooie weer heeft ook een keerzijde. Sinds enkele weken hebben wij weer regelmatig teken en vlooien aangetroffen op onze patiënten.

Lees meer +

Contact of afspraak?