Blijf op de hoogte van ons nieuws.

Over ons | 14 maart, 2024

Vanaf heden weer echo’s op de praktijk mogelijk

Wanneer uw dier ziek is en het is niet mogelijk om met een uitgebreide gezondheidscontrole, bloed-, urine- en ontlastingsonderzoeken een volledige diagnose te stellen, dan raadplegen we aanvullende beeldvormende diagnostiek. Denk hierbij aan rontgenfoto’s en echo’s. Onze praktijk bevat al jaren een mooi rontgenapparaat en voor lange tijd hebben we radioloog H. Garritsen 1x per maand in de praktijk gehad om echo’s te maken. Helaas voor ons is meneer Garritsen inmiddels met pensioen en werden onze patiënten doorverwezen naar bijvoorbeeld het SDU, EDZ of Dierenkliniek Beneden-Leeuwen voor een echo.
Maar er is goed nieuws! Sinds februari hebben we een samenwerking met dierenarts en echograaf Claire Keller. Zij komt elke woensdagochtend bij ons op de praktijk voor het maken van echo’s.

Claire stelt zich graag even voor: “Super leuk! Wie ben ik? Mijn naam is Claire Keller en ik ben woonachtig in Utrecht. Naast eerstelijns diergeneeskunde, heb ik me gespecialiseerd in de echografie van de buikholte en het hart. Het is fascinerend wat je allemaal kan zien op een echo: een prachtige aanvulling op ons mooie werk.

Ik ben altijd al dol op dieren geweest: ik ben opgegroeid met een hond, later heb ik ratten gehad (ja dat is echt leuk om te hebben als huisdier!) en nu heb ik een hele lieve kat genaamd Bounty. Naast mijn liefde voor dieren hockey ik graag en hou ik er van om te reizen. Tot ziens bij Dierenartsenpraktijk De Koornwinder!”

Contact of afspraak?