Blijf op de hoogte van ons nieuws.

5 oktober, 2023

Online herhaalrecepten bestellen

Via een formulier op onze website kunt u tegenwoordig ook online herhaalmedicatie bestellen voor uw huisdier, dit is mogelijk indien uw huisdier dit middel al langer gebruikt. Nieuwe medicatie of antibioticakuren kunnen middels dit formulier helaas niet besteld worden, daarvoor is altijd eerst overleg met de dierenarts vereist. Anti-parasitica en (dieet)voeding zijn wel middels dit formulier te bestellen.

Ga direct naar www.dekoornwinder.nl/herhaalrecepten of via de knop “herhaalrecepten” helemaal onderaan onze website. Ook zal er op de verpakking van de huidige medicijnen een stickertje te vinden zijn met een QR-code.

Alle bestellingen worden vooraf beoordeeld of uitgifte zonder tussenkomst van een dierenarts mogelijk is. Het kan zijn dat uw huisdier eerst gezien moet worden, wij nemen dan contact met u op. Wij proberen de bestellingen op werkdagen binnen 24 uur te verwerken. Het kan zijn dat medicatie niet voorradig is, in dat geval kan het een week duren voor uw bestelling gereed is. U krijgt van ons bericht als de medicatievuur u klaar ligt, en wanneer de medicatie voor u besteld moet worden. Bestel dus op tijd. Indien u vandaag medicatie nodig heeft, kunt u beter telefonisch contact met ons opnemen.

Contact of afspraak?