Blijf op de hoogte van ons nieuws.

Actie | 17 oktober, 2022

Lezing: Vuurwerkangst bij honden (VOL)

Is uw hond bang voor vuurwerk? Of wilt u voorkomen dat hij/zij bang wordt? Meld u dan nu aan voor de vuurwerklezing! Hondengedragstherapeut Bianca Ceelen zal dit jaar weer een lezing gaan geven. Deze lezing is bedoeld voor eigenaren van honden die al een angst hebben voor vuurwerk, maar zeker ook voor eigenaren van jonge honden en pups die nog niet bekend zijn met vuurwerk. Tijdens de lezing zullen de Do’s en Don’ts besproken worden en leert u om uw hond goed te begeleiden tijdens de jaarwisseling en soortgelijke stressvolle situaties. Tevens wordt een training besproken waar u thuis mee aan de slag kunt om de vuurwerkangst al vooraf te leren beperken. U ontvangt na afloop een hand-out wat u thuis met de rest van het gezin uitgebreid kan bespreken.

Aanmelden kan via vuurwerkdekoornwinder@gmail.com met vermelding van uw naam (zoals u bij de praktijk staat ingeschreven), naam van de hond, uw telefoonnummer en of u met 1 of 2 personen wenst te komen. Indien er veel aanmeldingen zijn, kan het zijn dat we maar 1 persoon per huishouden kunnen toelaten. Dit zal met u worden gecommuniceerd.

Wanneer
Zondag 30 oktober 2022. De deuren gaan om 9.45 uur open en de lezing zal om 10.00 uur starten.

Waar
Woofexperience Hondenschool, Ambachtsweg 4s, 3542 DG Utrecht.

De kosten voor de vuurwerkbegeleiding bedraagt €15,00 per huishouden en kan per factuur of vooraf op de praktijk worden afgerekend.

Bij vragen, neem gerust contact met ons op via vuurwerkdekoornwinder@gmail.com

Contact of afspraak?