Blijf op de hoogte van ons nieuws.

Over ons | 5 oktober, 2020

3e keer op rij: Dierenarts van het jaar 2020!

In 2020 zijn wij dankzij de liefdevolle stemmen van onze klanten voor het 3e jaar op rij uitverkozen tot dierenarts van het jaar provincie Utrecht. Daarnaast zijn wij dit jaar als 2e geëindigd bij de beste dierenartsenpraktijken van Nederland. Dat stemt ons zeer trots!

De verkiezing tot Dierenarts van het jaar

Vergelijkingsplatform Dierenartskiezen.nl organiseert sinds 2018 de verkiezing Dierenarts van het jaar. Huisdierenbaasjes mogen stemmen op hun favoriete dierenarts. Daarmee is de award echt een publieksprijs.

Edwin Paardekooper, oprichter van Dierenartskiezen.nl: “We merken dat veel van onze bezoekers veel waarde hechten aan de relatie met hun dierenarts. Met deze verkiezing willen we die waardering naar voren brengen.”

Blijdschap in de praktijk

Groot was de blijdschap toen bleek dat Dierenartspraktijk De Koornwinder al voor het derde jaar op rij gekozen was tot Dierenarts van het jaar in de provincie Utrecht. En landelijk eindigden we uit een verkiezing met bijna 1200 praktijken op de 2e plaats!

Dierenarts Ingeborg Braam werd geinterviewd in het Algemeen Dagblad. “Natuurlijk, als je tot beste wordt verkozen, levert dat een plaquette op de deur en goeie reclame op. Fijn, maar daar gaat het ons niet om. De uitverkiezing is vooral een bevestiging dat we ons werk goed doen.’’ U kunt het hele interview hier lezen.

Wij willen iedereen bedanken voor het stemmen, maar vooral voor het vertrouwen in onze praktijk en medewerkers!

Contact of afspraak?