Even voorstellen

Onze dierenartsen

Ingeborg Braam

Al vanaf 4 jaar leeftijd druk in de weer met het “beter maken” van dieren. De eendjes uit het park, de straat katten op vakantie. Dierenarts moest en zou ik worden.
Tijdens m’n studie ben ik een seizoen naar Amerika geweest om als staflid te helpen bij Orca onderzoek. Een fantastische ervaring.
Sinds 2001 echt dierenarts. In 2008 heb ik het stokje van Klaas overgenomen als eigenaar van de praktijk. De praktijk is dynamisch, vol diergeneeskundige uitdagingen, gezellig en met veel lieve dieren en betrokken dierenvrienden.
In m’n vrije tijd vind ik het heerlijk om erop uit te trekken. Kamperen, fietsen, surfen, zandkastelen bouwen en op een rustig moment lekker lezen. Allemaal leuk!

Tot ziens op de praktijk !

Ingeborg Stärcke

Mijn naam is Ingeborg Starcke, ik ben als dierenarts bij de Koornwinder werkzaam sinds 1993, dus al een aardig tijdje.
Waarom zo lang al?
Het contact met de dieren, en met de mensen eromheen, blijft boeiend, en levert vaak weer onverwachte en nieuwe dingen op.
En natuurlijk blijft het altijd enorm dankbaar als je een probleem bij een dier kan oplossen (wat helaas niet altijd mogelijk is).
Zelf woon ik niet in deze buurt, maar op een klein uur met de auto hiervandaan, op een woonboot, buiten in de natuur. Ik woon daar met mijn vriendin Sonja (die hoefsmid is en altijd tussen de paarden), samen met onze honden en poezen, temidden van veel vogels, Galloway runderen en Koninkspaarden. Oftewel in ons paradijs.
Ik hoop nog een flinke tijd deel uit te maken van het gezellige, betrokken en levendige team van onze praktijk de Koornwinder.

Barbara Blaauw

Hallo, ik ben Barbara Blaauw. In 2006 afgestudeerd en sinds 2007 werkzaam bij DAP De Koornwinder. Werken in een team, met collega’s nadenken over de beste oplossingen voor een patiënt. Dat samen met alle verschillende dieren en mensen die hier binnen komen, maakt dit een geweldige plek om te werken. Ik woon met mijn man in Utrecht, jammer genoeg zonder huisdieren, dit vanwege de allergie voor dieren van mijn man. Meestal fiets ik naar de praktijk, een fijne manier om de dag te starten. Tot op de praktijk.

______________________________________
Onze paraveterinaire dierenartsassistentes

Charlotte Hogenhout

Mijn naam is Charlotte Hogenhout. Ik woon samen met mijn vriend in Maarssenbroek, samen met 2 eenden, 2 katten en de allerknapste hond van de hele wereld Dio.
Na mijn werk kom ik lekker tot rust als ik bij mijn paardje ben.
Vanaf mijn kindertijd ben ik al gek op dieren.
Vroeger ‘’opereerde’’ ik mijn teddyberen en op dat moment wist ik dat ik iets met het verzorgen van dieren wilde gaan doen.
Ik ben vanaf 2004 werkzaam bij deze gezellige praktijk.
Vanaf de eerste werkdag voelde ik me hier al helemaal thuis en werk ik met heel veel plezier samen met mijn collega’s.
Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk.

Cherinda Heijkamp

Hoi, ik ben Cherinda. Samen met mijn man, zoontje en 4 katten woon ik in Vianen. De liefde voor dieren is zit er al vanaf jongs af aan in. Wat is er dan mooier om bij een Dierenarts te mogen werken!

Coby de Wit

Mijn naam is Coby en sinds augustus 2019 heb ik mij bij dit sterke en gezellige team mogen aansluiten als paraveterinair. Ik heb altijd al interesse in natuur en dieren gehad en ben ook afgestudeerd in biologie aan de Universiteit Utrecht. Ik vind het heel mooi dat ik met dieren kan werken en kan bijdragen aan het verhogen van hun welzijn. Ook vind ik het leuk om de eigenaren te helpen en deze afwisseling maakt het dat ik dit werk met veel plezier doe. Zelf heb ik een lieve kat Gijs en wij wonen samen met kater Joep en een heleboel kikkers.

Denise Sloof

Mijn naam is Denise Sloof. In 2011 ben ik begonnen met mijn stage bij Dierenartsenpraktijk de Koornwinder. Na een tijdje te zijn weg geweest, ben ik in juni 2015 weer teruggekomen op de werkvloer.
Als afgestudeerd paraveterinair vind ik het leuk om de dieren zoveel mogelijk zelfstandig te helpen.
Ook ben ik afgestudeerd als diabetes consulente waardoor ik mijn eigen ‘suiker’ patiëntjes mag begeleiden. Iets wat ik heel leuk vind om te doen.

Ik woon samen met mijn vriend en onze twee kinderen, een Franse Bull van 5 en een Jack Russell pup. Omdat dat voor ons nog niet druk genoeg is, hebben wij er ook nog een Blauw gele ara en Grijze roodstaart papegaai bijgenomen.
Zo is er altijd wat te beleven bij ons thuis!

Lilian Klok

Mijn naam is Lilian Klok, in 2004 ben ik direct na mijn opleiding bij De Koornwinder komen werken.
Naast mijn basisopleiding heb ik nascholingen gedaan voor o.a. huisdierengedragsadviseur en microscopisch onderzoek.
Ik woon samen met mijn vriend in Maarssenbroek waar wij ons huis delen met de kat Gucci en de hond Lana. Lana kunt u geregeld tegen komen op de praktijk, zij vergezelt mij elke dag op mijn werk.

Marloes Borst

Mijn naam is Marloes Borst, sinds September 2019 ben in werkzaam bij dierenartsenpraktijk de Koornwinder. Ik ben afgestudeerd in 2015 op het Groenhorstcollege in Barneveld, hierna ben ik 4 maanden wezen backpacken door Azie.
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen met mijn hond Rosie en probeer ik elk jaar een mooie reis te maken (liefst zo ver mogelijk).
Het leuke aan dit werk is dat geen enkele dag het zelfde is en dat er altijd weer iets te leren is.
U vindt mij 4 dagen per week in de praktijk.

Terry Duetz

Hoi ik ben Terry, Ik ben 21 jaar en studeer praktijkmanagement. Ik woon in Vleuten met vier katten en één hond. Éen kat en de hond heb ik overgehouden aan een stage in Griekenland. Je komt mij tegen op de zaterdag!

______________________________________
Onze hondengedragstherapeut

Bianca Ceelen

Hoi! Mijn naam is Bianca Ceelen, ik ben werkzaam als Hondengedragstherapeut bij de Koornwinder.
Als kind wist ik al dat ik met dieren wilde gaan werken, ik wist alleen nog niet precies met welke dieren. Ze zijn allemaal leuk en fascinerend! Ik heb een aantal opleidingen gevolgd in algemene dierverzorging. Tijdens deze studies heb ik gemerkt dat ik het erg leuk vind om mensen te leren hoe ze met dieren kunnen samenwerken en zo ook het leven van beide partijen aangenamer te maken. Uiteindelijk ben ik me vooral op honden gaan focussen, ben ik de opleiding Kynologisch Gedragstherapie gaan volgen en ben ik sinds 2016 Hondengedragstherapeut! Heeft u vragen over het gedrag van uw hond? Maak dan een afspraak op het gedragsspreekuur op donderdagmiddag!

Naast mijn werkzaamheden als gedragstherapeut loop ik rond als Praktijkmanager en zorg ik er voor dat alles op rolletjes loopt binnen de praktijk.

Ik woon samen met mijn vriend in Maarssenbroek. We hebben twee katten, Akyra en Winkie, en een Leonberger genaamd Rowan. Een gezellige bende dus! Tot ziens in de praktijk!