Blijf op de hoogte van ons nieuws.

Over ons | 17 maart, 2022

Een nieuw gezicht: stagiair Mariska

Mariska loopt bij ons stage voor haar opleiding tot paraveterinair. Hieronder stelt zij zich aan u voor.

Hi allemaal,

Ik ben Mariska van Lith, 43 jaar woon in Zoelmond en ik ben getrouwd met Jos. Wij hebben op dit moment twee katten Joepie en Boeffie en een Rosella parkiet. Daarnaast logeren inmiddels al bijna twee jaar twee hondjes bij ons, de Maltezer Leeuwtjes Lizzy en Bowie.

Ik was voorheen transportplanner, maar ik wilde altijd al graag met dieren werken. Door de Coronacrisis, kreeg ik de mogelijkheid om mij te laten omscholen. Vandaar dat ik nu bezig ben met de verkorte MBO+ opleiding Dierenartsassistent Paraveterinair via Capabel Onderwijs. Ik hoop de opleiding eind augustus af te kunnen ronden. Tot die tijd ben ik als stagiaire twee dagen in de week hier te vinden, op woensdag en donderdag.

Tot ziens in de praktijk!

 

Contact of afspraak?