Blijf op de hoogte van ons nieuws.

Over ons | 7 december, 2021

Een nieuw gezicht: stagiair Christel

Op dinsdag, woensdag en donderdag kunt u een nieuw gezicht tegenkomen in onze praktijk. Christel loopt bij ons stage voor haar opleiding tot paraveterinair. Hieronder stelt zij zich aan u voor.


Hallo, Ik ben Christel, 23 jaar oud. Dierenliefde zit in mijn bloed, ik ben opgegroeid met dieren. Momenteel heb ik dan ook een hele verzameling: schapen, geiten, paarden, konijnen, cavia’s, kippen, eenden, hond en kat. Tel daar nog twee kleine kinderen bij op en de gezellige chaos is compleet.

Voor mijn opleiding Paraveterinair bij Aeres Trainingscentre loop ik mijn eerste dierenartsenpraktijkstage bij Dierenartsenpraktijk de Koornwinder. Ik heb het hier super naar mijn zin. De sfeer is fijn en ik leer veel om de basis te kunnen leggen voor het paraveterinaire beroep.

Hopelijk tot snel!

Contact of afspraak?