Medewerkers

Dierenartsen Ingeborg Braam, Ingeborg Stärcke en Barbara Blaauw verzorgen de veterinaire zorg voor uw huisdier. Het team wordt versterkt door onze kundige paraveterinairen Lilian Klok, Charlotte Hogenhout, Denise Sloof. Tijdens de vakanties kunt u onze vaste waarnemend dierenarts Dennis van Gemst tegen komen in de spreekkamer of OK.

Ieder van deze spelers heeft binnen dit team zijn specialiteit.
De dierenartsen volgen intensieve nascholingen, klinische seminars en de door onze overkoepelende organisatie de KNMvD geaccrediteerde cursussen waaronder nascholingen op ieder van onze werk gebieden.

Bij de paraveterinairen heeft er ook specialisatie plaatsgevonden in verschillende richtingen: laboratoriumonderzoek, gedrag en opvoeding, de apotheek, dieetvoeding, reiniging-verzorging en onderhoud van het gebit en een groot probleem onder de huisdieren in Nederland, obesitas en de aanpak van gewichtsreductie.

Aangezien onze praktijk een Aequor erkend leerbedrijf is, mogen we paraveterinaire studenten opleiden tijdens hun studie. U kunt ze ontmoeten in de periodes dat ze bij ons stage lopen.

winaars2018